İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI 2

Hepimiz oturduğumuz yerden internetten para kazanmak  isteriz   Ev hanımı, öğrenci veya  çalışan biri  ekstra para kazanmak ister . Ve muhtemelen internetten para kazanma yolları arar . 
 Hepimiz internet üzerinden nasıl para kazanılacağını merak ediyoruzdur.


 Tek ihtiyacımız olan şey bir internet bağlantısı ve bilgisayar hatta günümüzde bir cep telefonu ile de internet üzerinden para kazanabilirsiniz.
 Google üzerinden “internetten para kazanmak” olarak aradığınızda karşınıza çıkan anket doldurma, form doldurma, eve iş gibi  çalışmalarla para kazanılabileceği gibi website açarakta  para kazanabilirsiniz.
1. Adınıza blog açmak
blogger ile ilgili görsel sonucu
 Adınıza ücretli yada ücretsiz bir blog açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.Biraz meşekkatli bir iş, fakat yazma beceriniz varsa ve yazmayı da seviyorsanız işinizi buldunuz demektir.ağır ağır fakat kararlı adımlarla  bir yada daha fazla konuda yazmaya başlamalısınız. Kesinlikle ilgili olduğunuz alanlarda yazmalısınız.Sabırla devam ederseniz bir süre sonra meyveleri toplamaya başlarsınız.
 Özgün içeriğiniz olmalı, farklı olmalısınız. Daha doğrusu siz olmalısınız.
Başlangıç olarak blogger'dan  ücretsiz olarak blog oluşturup yazmaya başlayabilirsiniz
Unutmayın bu sabır isteyen bir iş.
2.Youtube da Kanal Açmak
youtube ile ilgili görsel sonucu
  İlgi duyduğunuz alanlarda iyi bir gözlemci olarak çekimler yapabilirsiniz . Çekilebilecek birkaç video örneği vermek gerekirse: nasıl yapılır videoları, kutu açma (aldığınız bir ürünü ilk defa açarken çekilen videolar), ürün değerlendirmeleri, seyahat videoları, çaldığınız müzikler, şaka videoları… liste bu şekilde gidiyor. Youtube’u milyonlarca kişi her gün milyon farklı sebeple ziyaret ediyor. Siz de o sebeplerden birkaçı için video çekebilirsiniz.

Yorumlar