DOĞRUSU TOPLUM DİNDEN Mİ UZAKLAŞTIRILIYOR ? OLMALIYDI

  Müslümanlar için oldukça önem arz eden Regaip Kandili dün gece yaşandı. Regaip Kandili’nde gündüzün oruç tutularak, gecenin ise namazla ve ibadetlerle geçirilmesi tavsiye ediliyor.

  Müslümanlar için oldukça önem arz eden Regaip Kandili dün gece yaşandı. Regaip Kandili’nde gündüzün oruç tutularak, gecenin ise namazla ve ibadetlerle geçirilmesi tavsiye ediliyor.



   Kandillerde bugüne dek camilerde yaşanan yoğunluk televizyonlara da aktarılıyordu.Ancak, Hükümete yakın gazetecilerden Nevzat Çiçek’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti. Nevzat Çiçek, kandil gecesi Fatih Camii'nden fotoğraflar paylaşarak “Kandil Gecesinin bu saatinde Fatih Cami. Geçmiş yıllardaki kandillerde bu saatlerde burası kalabalık olur bu saatlerde Tesbih Namazı kılınırdı...Toplum mu dinden uzaklaşıyor yoksa...” mesajını paylaştı.

   Kandillerde bugüne dek camilerde yaşanan yoğunluk televizyonlara da aktarılıyordu. Nevzat Çiçek’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti. Nevzat Çiçek, kandil gecesi Fatih Camii'nden fotoğraflar paylaşarak “Kandil Gecesinin bu saatinde Fatih Cami. Geçmiş yıllardaki kandillerde bu saatlerde burası kalabalık olur bu saatlerde Tesbih Namazı kılınırdı...Toplum mu dinden uzaklaşıyor yoksa...” mesajını paylaştı.

 Toplum dinden uzaklaştırılıyor sayın Çiçek. Hem de öyle bir uzaklaştırılıyor ki geri dönmemek üzere. Asırlardır bu topraklarda fitne çıkaranlar  altın vuruşunu yapıyor sayın Çiçek . Gözünü iktidar hırsı bürümüş dinlisi , dinsizi bir olmuş  ülkeninin  canına okuyorlar sayın Çiçek.
  Hacılar, hocalar battaniyedir,asansördür,kediciktir falan filan derken atı alan Üsküdar'ı geçiyor sayın Çiçek. Buna akılsız kimi dostlarda   büyük bir zevkle yardım ediyor sayın Çiçek.
    Bu ülkede İslam hiç bu kadar garip olmamıştı.Ezilse de aşağılansa da  saygı duyulan temiz bir çehresi vardı . İslamın o yüzünü de kirlettiler.
  Allah 'ın dini kıyamete kadar  koruma altındadır. Allah dinini kıymet bilmezden alır hak
edenlere verir. Gayrısını nimetten olan düşünsün.

Yorumlar