ZITLIKLAR ÜLKESİ TÜRKİYE

bahçeli ile ilgili görsel sonucu

   Geçenlerde  HDP  eski başkanlarından  Selahattin Demirtaş'ın  mahkemesi vardı. Davası bilindik sebeplerden , yeni bir dava değil.Konumuz da davanın  içeriğini  incelemek değil. Çünkü  bu günlerde insanlar hakkında  kolayca suç isnat edinip  hayatları karartılabiliyor.

    Dediğimiz gibi biz davadan çok dava sürecinde olanlarla ilgileneceğiz.



    Sayın Demirtaş  hakkında yapılan suçlamalara karşı savunma yaparken  referandumda  kendilerinin HDP olarak boykot kararı aldıktan sonra  AKP 'li bir bakanın Öcalan'ın  ıslak imzalı bir mektubunu getirdiğini belirtti. İçerik olarak ise kendilerinden evet oyu kullanmaları yönünde ifadelerin olduğunu beyan etti.. Daha fazlasının olduğunu ama şimdilik söylemeyeceğini de sözlerine ekledi. Özetlersek  Öcalan referandumda 'evet 'oyu kullanılmasını istemişti.
     İlginçlik burada başlıyor. Hükümet cenahı referandum sırasında sürekli olarak  teröristlerin,hainlerin' evet' istemediğini,hayır çıkması yönünde çalıştıklarını ifade ederek ,hayır veren herkese ya hain ya da terörist damgası vurdular. Bunuda gizli kapaklı değil alenen mitinglerde dillendirdiler.
     Bizde sandık ki hakikaten  teröristler  ,hainler hayır diyecek. Bir de bakıyoruz  Öcalan evet kampanyasının merkezinde :Ya Öcalan  terörist değil yada devlet artık Öcalan'ı  terörist olarak görmüyor.


     Öcalan ve HÜDAPAR evet diyor.         Bahçeli de evet  diyor.   Öcalan da evet diyor

 Bu ülke çok garip, çok kolay yalan söyleniyor ve bu yalanlar çok çabuk kabul görüyor. Hal böyle olunca da  yalancılar  daha çok yalana sarılıyor. Bir sarmal içinde dönüp duruyoruz.
   Bundan daha ilginci ise  Öcalan'ın  boykottan vaz geçin ,'evet' oyu verin diye HDP ' yi tehdit derken tam zıt kutuptaki MHP de evetçiler kervanına katılıyor.Yani PKK ile MHP aynı hedefe doğru ilerliyorlar.Her şeyin normal olduğu bir ülkede  böyle bir birlikteliği kimse kimseye anlatamaz. Oturduğu koltukta  da bir saniye bile oturamaz.Sen her sözüne vatan ,millet sözleriyle  başla  hain alçak PKK ile bitir,sonra kalk PKK ile fikri birlik içinde ol. Çok garip bir ülkeyiz vesselam.
referandumda hayırcılar ile ilgili görsel sonucu

Hükümette böyle diyor.
     Sıradan bir ülkücü işin içeriğini bilemez fakat Sayın Bahçeli'nin   neler olup bittiğini bilmemesi mümkün değil.Kendisine bu nasıl iş diye hiç sormaz mı acaba? Öcalan'ın evet dediğine  bizde evet diyoruz diye.
   Daha da ötesi HDP Öcalan'a karşı tavır alarak hayır diyor (demeye çalışıyor) MHP ise  balıklama atlıyor.
   İslamcı olduğunu iddia eden bir hükümetin yalanı çok rahatlıkla kullanması, Öcalan'ın evet için mektup yazması, Bahçeli'nin  de buna katılmasını biz anlayamadık . Bu güçlü katalizör etkisinin nerelerde nasıl hazırlandığını hiç anlayamadık. Böyle de giderse anlayamayacağız galiba.
   Siz anladıysanız,bize de anlatın ,bizde mahrum kalmayalım derim

   En iyisi büyüklerimiz bilir deyip yükü omzumuzdan atmak.
   Öyle ya bize dokunmayan yılan bin yaşasın,neme lazım.
  Fazla sorgulayıp  tarzımızı bozmayalım bari.

Yorumlar