BU KONUŞMANIN ALTINA İMZAMI ATARIM



 Öncelikle belirteyim hiç bir partiyle filan ilgim yoktur. Kimsenin de reklamını yapma gibi bir niyete sahip değilim. Aslında  ben ülkemizde gerçek anlamda hiç bir partinin, sendikanın ve buna benzer kurumların olmadığını  düşünüyorum. Hepsi de vatandaşa hizmetin dışında belli hesaplar içinde olan kişilerin veya kurumların etkisinde bulunan etkisiz ve yetkisiz yapılar. Hiç biri hakiki görevini yapmıyor ,yapmasına müsaade edilmiyor.



 
 Bozuk saat hesabı yapı ne kadar bozuk olursa olsun  son derece doğrular yalın bir şekilde  ağızdan çıkabiliyor. İşte Saadet partisi Lideri  son konuşmasında son derece  isabetli tespitlerde bulunmuş. Evet, sayın liderin dediği gibi ''Ya yok olacağız,yada bir araya gelip bir çıkış yolu bulacağız'' başka bir seçenek kalmadı. Denizin suyu tükendi.

Lafı uzatmadan Sözü sayın lidere bırakalım:

Saadet lideri Karamollaoğlu: Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum; kendinize gelin

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İlim adamının ilim erbabının mesuliyeti herkesten daha fazladır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Bilenler bilerek yanlış yaparsa bunun hesabını verir. Bunun bir de öbür tarafı var. Allah rızası için yanlışa destek vermeyin" dedi.
“Ya yok olacağız ya da ihtilafları bir kenara bırakıp birlik olacağız. Bütün insanlık bizi bekliyor. Bunun için de yanlışlarımızın farkına varmamız gerekir ve birbirimizi uyarmamız gerekir. Ne yazık ki bugünkü iktidar, onun elindeki medya ve şakşakçıları yangına körükle gidiyor. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum; kendinize gelin… İlim adamının ilim erbabının mesuliyeti herkesten daha fazladır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Bilenler bilerek yanlış yaparsa bunun hesabını verir. Bunun bir de öbür tarafı var. Allah rızası için yanlışa destek vermeyin. İlim erbabına sesleniyorum; siz soyguna nasıl cevaz verirsiniz israfa nasıl göz yumarsınız. Adalet zalim sultanın karşısında tereddüt etmeden terennüm edebilmektir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Özellikle iktidar mensuplarına, belli makamları işgal edenlere sesleniyorum; gelin şu memleketi el birliğiyle düzeltelim” diye konuştu.

Yorumlar