BAŞBAKAN DÖKTÜĞÜ KAHVEYİ KENDİSİ TEMİZLEDİ

        Hollanda Başbakanı Rutte

İşin sırrı burada.Ne kadar yükselirsen yüksel  insanlığını kaybetmeme. Ne oldum delisi olmama. Lüks arabalar ,yatlar katlar,korumalar içinde kendini yarı tanrı gibi görmeme.

Güzelim İslamiyet  adı nerelerde , kendisi nerelerde ?


  Bir topluluğa girince kimsenin ayağa kalkmasına müsaade etmeyip boş bulduğu yere oturan  ahlak abidesi  peygamber  efendimizin bu güzel davranışları bizim coğrafyadan uçup gitmiş. Yerini cehalet ,kibir, gurur, yalan ,talan ne kadar kötülük varsa doldurmuş. Bütün suç da masum İslamiyetin üzerine kalmış. Ne dehşetli günler yaşıyoruz. Allah bu dinin kıymetini  bilmeyenlerden mutlaka  alıp hak edene  verecektir. Buna şüphe yok ama bu coğrafya daha ne kadar çile çekecek işte  orası meçhul.

Şimdi şu haberi okuyalım da  nerede hata yaptığımızı durup düşünelim. Batı dünyasının neden bu kadar huzurlu ve müreffeh  olduğunu bir daha düşünelim. 
Biz acaba nerede yanlış yapıyoruz ?????




Hollanda Başbakanı Rutte Döktüğü Kahveyi Paspasla Temizleyince Alkışı Aldı

Hollanda Başbakanı Mark Rutte meclis binasına girerken elindeki kahveyi yere döktü. Kahveyi temizlemeye gelen temizlikçinin elinden paspası alan Rutte yerleri sildi. Hollanda Başbakanı'nın bu hareketi temizlikçilerden alkış aldı.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Meclis'te yere döktüğü kahveyi kendisi temizledi. Meclisin temizlik görevlileri Başbakan'ın bu davranışına alkışlarla karşılık verdi.

Hollanda Başbakanı Rutte, Hollanda Meclisi'ndeki iktidar kulisine giderken, elindeki kahveyi yere döktü. Daha sonra çevresine bakınan Rutte görevlilere, "Bez gibi bir şey yok mu?" diye sordu. Rutte temizlikçilerin getirdiği temizlik fırçasıyla yerleri kendisi temizledi. Başbakan, bir başka bezle de kahve sıçrayan masaları sildi.
TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BAŞBAKAN RUTTE'Yİ ALKIŞLADI
Başbakan Rutte temizlik yaptığı sırada Meclis'te alkış tufanı koptu. Meclisin temizlik görevlileri, alkışlarla Rutte'ye destek verdi. Rutte'nin hareketi Hollanda basınında da geniş yer buldu. Başbakan'ın bu davranışını takdir edenler kadar şov olarak değerlendirenler de oldu.

Yorumlar